Loading...
Spyskaart 2017-09-25T10:55:50+00:00
0
Disse

Spyskaart

Eet soveel jy wil- of kan!

0
Gange

Ons spyskaart bestaan uit 9 gange, van 16 disse wat na mekaar voorgesit word. Van alles (kreef en heel garnale is addisioneel) kan jy soveel eet as wat jy wil – of kan! Maar dis glad nie so maklik nie…
Feitlik al die disse word net daar, voor jou, op oop vure voorberei – dit waarborg van-die-rooster-af-vars seekos – soos dit hoort!

Menu

Our menu consists of 9 courses (16 dishes) which are prepared and presented one after the other. Of each you may eat as much as you like – or can! But this is not as easy as it sounds…
The majority of the dishes is prepared in full view on open fires in front of you – this guarantees off–the-grid-fresh seafood – the only way to do it.

Wees rustig, ontspan – ons eet amper 3 ure lank. En onthou, niks raak ooit op nie – die ergste wat kan gebeur is dat nog op pad is!

Maar asseblief, moet nie handgesnyde kristalglase of silwer eetware verwag nie! Ons is op die “strand” en doen soos ons langs die Weskus doen – hier eet ons met ‘n mosselskulp. As dit nie in jou smaak val nie, of jy reken die lewe skuld jou meer, gaan jy waarskynlik meer tuis voel in ‘n duur Franse Restaurant.

*Ten spyte van kos in oorvloed op ons spyskaart mors ons nie graag nie. – alle kos wat in die potte oorbly word uitgedeel aan behoeftige gesinne in die omgewing

*Tariewe sal vanaf 1 Desember 2017 ‘n prysverhoging ondergaan

Spyskaart

En natuurlik deurentyd potbrood, wat die hele tyd net daar gebak word - met plaasbotter en konfyt. (Pasop vir hom – die lekkerte daarvan gaan jou verlei!)

Geregte:

1. Mosselvleis gebraai met uie, handevol knoffel en plaasbotter; 
Mossels-in-skulp gestoom in uie en wyn
2. Weskus-snoek en soet-soetpatats – Weskus styl
3. Seekospot met 4 soorte vis, kalamari-repe, mossels, en handevol skoongemaakte garnaalsterte;
 Rys (vir die wat die sousies wil opvang)Mengelslaai(ons praat nie graag oor slaai nie);
 Groentedis met melk en kaas (tot Karoo-boere eet van hom)
4. Vleispotjie (vir diegene wat nie eintlik seekos eet nie)
5. Vangs v/d dag – met uie en botter/olyfolie- die sjef sal sê
6. Weskus Kreef/Heel Garnale – addisioneel (vir die wat bestel het)
7. Kalamari steak – met uie gebak in botter (dis hoe hy eintlik moet smaak)
8. Waatlemoen en spanspek of tropiese vrugte (gly in jou keel af)
9. Koffie en koeksisters – soet na die sout (sorry – we do not do tea!)

Slegs groen SASSI produkte word in die buffet gebruik.*

Spyskaart is onderhewig aan seisoene en beskikbaarheid.

*GARNALE word deur Sassi gelys as Oranje, dus “Dink twee keer”. Ons gebruik slegs geboerde garnale wat heel bedien word en nie geskoenlapper is nie- die delikate geur van garnale is in die dop. Ons maak en eet hom soos ons langs die Weskus doen;

*WESKUS KREEF word gelys deur Sassi as Rooi, dus “Moenie koop nie”. Dit is nie deel van ons buffet nie en is addisioneel. Besluit dus self.

Wees rustig,ontspan – ons eet amper drie ure lank. En onthou, niks raak ooit op nie – die ergste wat kan gebeur is dat nog op pad is!

Maar asseblief, moet nie handgesnyde kristalglase of silwer eetware verwag nie! Ons is op die “strand” en en doen soos ons langs die Weskus doen – hier eet ons met ‘n mosselskulp. As dit nie in jou smaak val nie, of jy reken die lewe skuld jou meer, gaan jy waarskynlik meer tuis voel in ‘n duur Franse Restaurant.

*Ten spyte van kos in oorvloed op ons spyskaart mors ons nie graag nie. – alle kos wat in die potte oorbly word uitgedeel aan behoeftige gesinne in die omgewing.

*Tariewe sal vanaf 1 Desember 2017 ‘n prysverhoging ondergaan

Geregte:

1. Mosselvleis gebraai met uie, handevol knoffel en plaasbotter; 
mossels-in-skulp gestoom in uie en wyn
2. Weskus-snoek en soet-soetpatats – Weskus styl
3. Seekospot met 4 soorte vis, massas kalamari, mossels, en kilogramme skoongemaakte garnaalsterte;
 rys (vir die wat die sousies wil opvang), 
mengelslaai(ons praat nie graag oor slaai nie); 
groentedis met melk en kaas (tot Karoo-boere eet van hom)
4. Vleispotjie (vir diegene wat nie eintlik seekos eet nie)
5. Vangs v/d Dag – met uie en botter/olyfolie -die sjef sal sê
6. Weskus Kreef/Heel Garnale – addisioneel (vir die wat bestel het)
7. Kalamari steak – met uie gebak in botter (dis hoe hy eintlik moet smaak)
8. Waatlemoen en spanspek of tropiese vrugte (gly in jou keel af)
9. Koffie en koeksisters – soet na die sout (sorry – we do not do tea!)

Spyskaart is onderhewig aan seisoene en beskikbaarheid.

Slegs groen SASSI produkte word in die buffet gebruik.*

·Garnale word deur Sassi gelys as Oranje, dus “Dink twee keer”. Ons gebruik slegs geboerde garnale en skoenlapper dit NIE- die delikate geur van garnale is in die dop. Ons maak en eet hom soos ons langs die Weskus doen.

·Weskus kreef word gelys deur Sassi as Rooi, dus “Moenie koop nie”. Dit is nie deel van ons buffet nie en is addisioneel. Besluit dus self.